fredag den 11. november 2011

TGIF

Hvor kigger man hen, når man bliver præsenteret for 20 nye kollegaer på én gang?

Suspekter, at jeg har lignet en kæmpe idiot.

Med anstrengt smil, fokuseret jeg-er-en-fantastisk-medarbejder-og-jeg-håber-ikke-i-finder-ud-af-jeg-slet-ikke-kan-noget blik og akavet kropsholdning.

15 timer i fly og taxaer på 2 dage will do that to you. Hold.nu.kæft det har været hårdt at starte op igen.

Farvel du alligevel lidt vidunderlige, men fattige, fedtede, joggingbukse-tid. Tiden brugt på søvn, spisning, tidlige hentninger, tøjvask og madlavning er talte. Jeg vil, trods alt, nok savne dig mere end jeg havde regnet med.

7 kommentarer:

 1. Nu bliver du simpelthen nød til at dele med os, hvor du har fået job :-) eller bare hvad du laver. Hvorfor flyver du sådan rundt?
  Del med os andre arbejdsløse, som er nødtil at suge lidt "nogen har fået job, det kan faktisk lade sig gøre!" energi til os :-)

  SvarSlet
 2. Åh, man vil så gerne give et godt indtryk, det er så besværligt. Men skidegodt du har fået Job. Så når du at få løn inden jul. Så du kan kompensere for den sidste jul, med spærrede hævekort osv. ;) KAT

  SvarSlet
 3. @Anonym: Jeg kan sige så meget, at jeg nu har fornøjelsen af at arbejde i en virksomhed som handler med take-away på verdensplan, og at det er et mega cool sted. Elsker alt som handler om tidsbesparelse og mad :)

  Har arbejdet med markedsføring for en stor sushikæde i København de sidste 6 år, så det er fedt at blive i branchen.

  DER ER HÅB! Bare bliv ved og ved, så kommer du igennem nåleøjet på et tidspunkt :)

  SvarSlet
 4. @KAT: Jeg er fuldstændig udmattet. Er så bange for at sige noget dumt, at jeg helt har mistet humoroverblikket, og kan slet ikke følge med på jokes for tiden. Det er sørgeligt. Men ja, planen er at skrabe en anstændig pulje guld sammen, så vi eks. har råd til et juletræ i år :)

  SvarSlet
 5. Ja, men det skal du sku ikke være så bange for. Bare slap af så kører det ;) . Jeg gik forbi et par kollegaer sidste år da jeg blev ansat er nyt sted, jeg hørte at de hviskede om mig : " hende der ser sku ikk for klog ud " = MIG. Jeg skreg af grin. Rigtig meget held og lykke. KAT

  SvarSlet
 6. Jeg kan fanme ikke finde nåleøjet, i starten af processen kunne jeg godt - tænkte, det hopper jeg da liiiige igennem. Men det er forsvundet!

  Og da damen bag skænken sagde at jeg skulle bruge dec-jan måned i jobsøgnings aktivering "fordi ni har du jo været ledig i 9 mdr" kiggede jeg mig over skulderen for at se hvem det var hun talte til. Men det var sgu mig! 9 mdr, som i rigtige 9 mdr!!! På den laskede, kedelige, fedtet hår arbejdsløs måde, hvor man spiser alt for meget chokolade.

  Næ nåleøjet er desværre væk for en stund, håber snart det kommer igen, så jeg kan forsøge at springe igennem!

  SvarSlet
 7. @Anonym: Det er der!!! Jeg lover det.

  Kan du ikke komme i noget praktik? Det er altså ikke helt dumt, hvis man vil sælge sig selv ind i drømmevirksomheden. 9 mdr. er en bitch, jeg nåede selv 6, og det synes jeg var deprimerende nok.

  SvarSlet