onsdag den 4. januar 2012

Historien om os - The wrap up

Tømmermænd og usikkerhed omkring det hele, gjorde dagen efter daten slem.

Han ringede, og jeg fejede ham af med, at jeg slet slet ikke var klar til det her. Og han blev ved. Og ved. Og ved. Med at prøve at forstå hvorfor.

Jeg overbeviste mig selv om, at hans stemme i virkeligheden var ret lys, at han var for lav, og at han slet ikke var noget for mig. Og at jeg vitterligt ikke var klar til en kæreste.

Set i bagklogskabens klare lys, var jeg i virkeligheden nok bare pissebange. Bange for at gå all in, at han skulle vise sig at være en idiot og et røvhul. Så jeg sagde stop, og sluttede det her. Charmerende, ikke sandt?

For at gøre en (allerede!) lang historie kort, mødte vi et par måneder efter, tilfældigt hinanden på Vega. Hvor jeg igen var dum, og han var sød. Husker ikke alle detaljer, men vi aftalte at ses igen (kun fordi han skulle gå tidligt, og jeg gik i panik ved tanken om ikke at se ham mere).

Så vi tog ud igen. Men stemningen var anderledes. Mindre presset, med flere grin og kærlighed i luften.

Da vi sagde farvel på gaden, spurgte han, om han måtte kysse mig.Fejrede med stil ved at give shots til samtlige veninder på Rust (Det var stadig et ok sted dengang!), og råbe: "FUCK det, nu har jeg sku en kæreste!".

Det er 9 år siden nu.

Vi er blevet gift, har fået børn, og forsøger at overleve hverdagen uden at glemme hvem og hvor vi er.

Hver dag.

2 kommentarer:

  1. <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

    SvarSlet
  2. Ååååårh for en sød historie :)

    SvarSlet